Odense internationale blues dage 2009 præsenterer:

Lørdag d. 07.11.2009 Posten, Østre Stationsvej 35, kl. 20.00.
Marcia Ball, Mighty Mo Rogers & Dan Klarskov & The Honeydrippers.
Billetpris kr. 200,-.

Dan Klarskov
& The Honeydrippers


Featuring:

Dan Klarskov vokal, guitar.
Hans Mydtskov tenor sax
Ronnie Boysen guitar
Hans Knudsen piano
Bo Gryholt Bas
Rene Dam trommer

Der er er lagt op til en særdeles spændende afslutnings koncert på dette års udgave af de internationale Blues dage i Odense. Den lokale bluesmand Dan Klarskov stiller op med en helt speciel interessant festival edition af sine Honeydrippers. Efter at have været bosat i Odense siden januar 2006 har Dan Klarskov fået et glimrende samarbejdet med flere af byens bedste musikere som tenor saxofonisten Hans Mydtskov, bassisten Bo Gryholt samt trommeslageren Rene Dam. Denne aften udvides holdet med den fremragende århusianske blues guitarist Ronnie Boysen og den legendariske danske blues og boogie woogie pianist, Hans Knudsen.

Dan Klarskov opnåede et internationalt kvalitetsniveau med sine CDér "Dan Klarskov & The Honeydrippers" og “The Blues is a feeling”, hvor komplimenterne fra de etablerede amerikanske bluesmagasiner Living Blues and Blues Access placerede Klarskov på verdenskortet.

Dan Klarskov og hans band mestrer swing, jump & blues musikken, skaber en god feststemning, dansevenlige rytmer og boogies med passion og energi på højeste musikalske niveau.

Klarskov udsendte i efteråret 2006 sin seneste CD “Blues At Dexter”, der blev optaget live på Dexter.
Pladen er optaget og produceret af Hans Nielsen, der også har stået bag et hav af gode jazz- og bluesplader fra Storyville og Sonet. Pladen dokumenterer en veloplagt og fortættet aften, hvor Klarskov & og hans hold spiller de bedste numre fra bandets to studieplader samt en række nye kompositioner.
Hele pladen er en vellykket og swingende omgang dansevenlige rytmer fra swing, jump og blues traditionerne krydret med Dans lyse stemme og præcise guitarspil i front. Politikens anmelder Erik Jensen skrev: ”Danmark har fået en ny bluesmand af virkelig karat og autentisitet”.

Når denne form for swingende blues musik virkeligt skal gøre en forskel, kræver det en fræsende tenor sax, to guitarister i topklasse, en legendarisk dansk blues pianist samt en dynamisk swingende rytmegruppe. Det er lige netop det, der er lagt op til, når Klarskov og hans stjerne besatte hold indtager scenen som det sidste band på dette års internationale blues dage i Odense.

Læs yderligere om denne aftens top navne:
Marcia Ball & Mighty Mo Rogers

Mere om Odense Internationale Bluesdage her

Bestil CD/DVDèn Signeret og direkte med posten:
Skriv email her eller brug denne formular.
1 stk. kr. 159,- alle 3 cd udgivelser kr. 400,- inkl.porto.
NB: Husk at skrive hvilket navn musikken skal signeres til hvis dette ønskes.

 

|Previous 5 |Previous |Next |Next 5 |
|Random |List|

Comments on this page please contact Webmaster.
Copyright by
Dan Klarskov 1998-2001.
Page updated
15. februar 2001